Grammy Partileri 2014

4:27 PM

Benim için Grammy Partileri Grammy Ödüllerinin kendisinden daha görkemli oldu diyebilirim. Birbirinden cesur seçimleriyle müziğin divaları ve diva olmaya çalışanları bu partilerde hem çok şıktılar hem de fazlasıyla iddialı.


Rihanna açık ara farkla Grammy partilerinin divası oldu bana göre. Her iki görünümüne de bayılmakla beraber geçen hafta gerçekleşen Alexandre Vauthier'in bahar couture koleksiyonundan alınma derin bacak dekolteli cart sarı elbisesinin üstüne duruşuna vuruldum. Bronz teni, altın takıları ve dövmelerine altın Christian Louboutin'ı eşlik ederek görünümü mükemmel şekilde tamamlamış.
Altuzarra'nın bahar koleksiyonundan iki parçalı kıyafeti ise tam brunchlık. Rihanna'ya da sitiline de her zaman hayran olmuşumdur ama eforsuzca oluşturduğu bu iki görünümü ağzımı açık bıraktı.


Rita Ora da bizlere birbirinden iddialı iki görünüm bahşedenlerden. Şarkıcının Alexandre Vauthier ile olan kırmızı halı ilişkisi uzun yıllardır sürmekte ve ara sıra yanlış yapsa da çoğunlukla cesur olduğu kadar güzel görünümler sunuyor. 

Her iki görünümü de tıpkı Rihanna'nınki gibi en son couture koleksiyonundan alınma. Her ikisi de oldukça güzel görünümler fakat benim kalbim ikincisi için pır pır ediyor.


Saçlarıyla ve tarzıyla sürekli gündemden düşmeyen Miley Cyrus Grammy öncesi yapılan partiye Calvin Klein'in sonbahar koleksiyonundan pembe kürk ceket ve onunla uyumlu bir elbise giymiş. Şu son zamanlarda gördüğüm en normal görünümü olduğunu söyleyebilirim. Tam ona göre ve tam partilik.

Jennifer Hudson ne yapsa yeterli olmuyor benim için. Ne giyse 'Hah! Tamam olmuş bu.' diyemiyorum bir türlü. Burada da durum aynı. Christopher Kane elbisesini çoğu kez başka ünlülerin üzerinde gördüm ve bu kıyafeti en kötü taşıyanın kendisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Konu Taylor Swift olunca hep arada kalıyorum. Güzel ama güzel diyemiyorum, e kötü de değil. Ne desem bilmiyorum. Zuhair Murad elbisesi içinde yine aynı kararsızlığı yaşatıyor bana. Aslında hoş görünüyor ama bir türlü olmamış bir şeyler var nedense. Umuyorum ki böyle düşünen tek ben değilim, değil mi?


Lady Gaga'da en son çıkan couture koleksiyonunu seçenlerden. Alexis Mabille'in bahar couture koleksiyonundan seçilmiş kıyafetini kendisine çok ama çok yakıştırdım. Söyleyecek kötü bir şey gerçekten yok, son zamanlardaki en iyi görünümlerinden biri.

Tarzını her zaman sevip takdir ettiğim Solange Knowles yine her zamanki gibi muhteşem. Çoğunuz onun Azede Jean-Pierre üst ve etekli takımını beğenmeseniz de ben bayıldım. Tam bana göre.

Erkek giyimini kendisine mükemmel şekilde uygulayan Ciara hamile de olsa bir takım elbiseyi taşımayı çok güzel şekilde beceriyor. Lanvin Homme koleksiyonundan seçtiği çizgili lacivert takımı o kadar güzel ki başka hiçbir şeye ihtiyacı yok.

Partilerin Grammy kırmızı halısından çok daha iyi olduğu kesin.

You Might Also Like

1 comments

  1. solange'a ben de bayıldım valla ki böcek de sevmem kabarık saç da :)) taylor swift 4dörtlük aslında ama bi havası bi tarzı mı bişeyleri eksik kadın gözüyle, o yüzden o his geliyor zannımca :))

    ReplyDelete