Grammy Ödülleri 2014

5:56 PM

56. Grammy Müzik Ödülleri dün akşam Los Angeles'ta yapılan bir törenle sahiplerini buldu. Birden çok sanatçının performanslarını sergilediği tören oldukça güzeldi ama aynı şeyi kırmızı halı için söylemek ne yazık ki mümkün değil.

Rihanna, Lady Gaga ve hatta Miley Cyrus olmadan kırmızı halı çok sönük geçti bana göre. Diğer katılımcıların da ellerinden gelenin en iyisini göstermedikleri belli. Şu bir gerçek ki Grammy öncesi düzenlenen partilerin kendisi Grammy kırmızı halısından kat be kat güzeldi.


Kırmızı halıyı es geçerek törenin açılış şovunda görsel bir ziyafet sunan Beyonce geceye damgasını vuran isim oldu. En azından benim için. Yeni albümünden 'Drunk in love'ı kocasıyla birlikte söyleyen güzeller güzeli sanatçı La Perla çamaşırı ve Saint Laurent külotlu çorabıyla ne kadar seksi olabileceğini kanıtladı.

Ardından törende ve basın odasında üzerinde lazer kesimli danteli beyaz Michael Costello elbisesi ile göz kamaştırdı. Her ne kadar kırmızı halıda göremesek de gecenin en iyi giyinen ismi Beyonce oldu.


Kötüleri eleştirmek için dünya kadar zaman var, şimdilik iyilerle devam edelim.
Taylor Swift kırmızı halıdaki en güzel görünümünü dün akşam sergiledi bence. Yaşına ve etkinliğe çok güzel bir şekilde uyan Gucci Premiere elbisesine bayıldım. Bütün işi elbisenin yapmasını sağlayarak makyajını ve saçını sade tutması ise ayrı bir hoşuma gitti.

Bu yıl hamile stilleri ile dopdolu geçecek anlaşıldı. Ciara belirginleşen karnını detayı fazla olan Emilio Pucci elbisesi içinde gösteriyor. Elbiseyi kendisine çok yakıştırdım. Hamile sitili yarışında bir tık öne geçmiş olabilir. 

Önceki senelere ve partideki kıyafet seçimlere dayanarak Rita Ora'dan daha gösterişli bir görünüm bekliyordum. Ama Lanvin elbisesinin de oldukça göz alıcı ve cesur bir tercih olduğunu söyleyebilirim. Her zamanki gibi abartıları takıları ve makyajı ile görünümünü tamamlamış.


Bu kadar iyi konuşmak yeter, gelelim gerçek eleştirinin başladığı noktaya. 
Katy Perry ödül töreni için Valentino ile bir çeşit anlaşma yapmış sanırım. Hem kırmızı halıdaki elbisesi hem de tören sırasındaki kıyafeti Valentino'nun en son çıkan bahar couture koleksiyonundan.

Koleksiyonun kendisine bayılsam da Katy Perry'nin üzerinde görür görmez tüm hevesim kaçtı diyebilirim. Özellikle kırmızı halıdaki seçimi. Hayır yani üzerinde nota var diye mi uygun görmüş bu kıyafeti anlamadım. Her ne düşündüyse keşke biri evden çıkmadan önce uyarsaymış. Elbisenin ruhunu öldürmesiyle birlikte saç modeli de gerçekten komik kaçmış. 

Tören de ise couture koleksiyonundan başka bir parça ile karşımızda. Bu sefer saçlarının açık olması ve elbisenin renginin teniyle olan güzel uyumu nedeniyle çok güzel görünüyor. Keşke törene giymek yerine kırmızı halıya giyseymiş, çok daha güzel görünürmüş bence.

Valentino'nun Katy'e ne kadar uygun olduğunu sorgulamakla birlikte bir sonraki kırmızı halı görünümünde daha çok uğraşır umarım diyorum.


Şimdi ise kötülüğün derinliklerine doğru inelim.

17 yaşında olup 2 Grammy kazanan Lorde'yi kıskanmamak elde değil, neyse ki geceye giydiği siyah Balenciaga elbisesi bizlere yardımcı oluyor. Birkaç sene sonra geriye dönüp baktığında bu gecedeki seçiminden pişman olacağı kesin.

Kırmızı halıdaki kötü görünümünü tören sırasında ağızları açık bırakan ip cambazlığı ile kapatan Pink ise tercihini Johanna Johnson'dan yana kullanmış.

Nadir iyi hallerinden birine denk geldiğimiz Iggy Azalea ise Elie Saab içinde. Bu da kanıtlıyor ki Elie Saab giyiyorsanız hata yapamazsınız.

Anna Kendrick neden orada hiçbir fikrim yok, sadece kıyafet tercihinin çok ama çok yanlış olduğunu biliyorum. Azzaro elbisesi ile ilgili her şey çok yanlış. Hiç ona göre olmadığı gibi vücudunu kötü gösteriyor. Neyse ki saçları güzel olmuş.

Grammy Ödüllerinin kırmızı halısı hakkında sizin düşünceleriniz neler?

You Might Also Like

0 comments