Rüküşün de rüküşü - Heidi Klum

7:38 PM



24 Şubat'ta 85.si düzenlenen Akademi Ödülleri hakkında söyleyecek çok fazla şeyim var. Ama ne vaktim yetiyor ne de şu anda içinde bulunduğum koşullar el veriyor bu duruma. 6 senedir düzenli olarak yaptığım ve hayatta en sevdiğim şeylerden biri olan Oscar'ı izlemek de dahil buna.
Neyse, yakındır şu üniversite sınavı denen illet şeyden kurtuluyorum, işte o zaman süper bir geri dönüşe hazırlayın kendinizi.

Dediğim gibi bir sürü yorumum var yapacak ama yapamıyorum, bu büyük bir sıkıntı benim için.
Fakat Heidi Klum'un Oscar sonrası Elton John'un partisindeki Julien Macdonald elbise içinde görünce artık bunun hakkında konuşmalıyım dedim. Konuşmasam olmazdı çünkü.

Yıllardır Heidi Klum ve onun fazla da kapalı olmayan stili her etkinlikte ısrarla kendini ön sırada gösterme çabası içinde. Nereye gitseniz, hangi taşı kaldırsanız altında Heidi ve bir dekoltesi.

Şu yaşına rağmen süper bir vücuda sahip, orası kesin ve reddedilemez. Ama illa bunu gözümüze sokmak zorunda mı? Ne giyse bir bacağı bir göğsü ortaya çıkarmak bence moda anlayışından çok bayağılığa çekiyor.

Ve bu sefer de daha farklı değil. Yine Heidi ve yine orijinalinde güzel olup da fazla dekolte ile katledilen bir elbise. Hayır rengi mükemmel şekilde yakışmış. Sırt dekoltesine bir derecede anlayış gösterebilirim ama o göğüsleri daha da göz önüne çıkarmanın amacı ne?

Anlaşılan o ki Heidi Klum'un evinde ayna denilen şeyden yok. Olsaydı ne kadar ucuz göründüğünü mutlaka fark ederdi.

Yalnız Lorraine Schwartz takıları mükemmel, onu söylemem gerek. Hoş bu kadar şeyi söyledikten sonra bunu demek ne kadar tutarlı bilemem.



You Might Also Like

1 comments

  1. Bayanlar belli bir yaştan sonra güzel oldukları halde yıllara meydan okuma tavrından arada bir yanlış tercihler yapabiliyorlar bence.Peki gerek var mı ? Hele ki Heidi Kum gibi bir kadın için? Cvp: HİÇ GEREK YOK !

    Sevgiler

    ReplyDelete