Super Bowl Halftime Show 2013

9:38 PM


 Amerikalılar'ın en büyük geleneklerinden biri olan Super Bowl bu sene ara şovunu Beyonce ile süsledi.
Baştan sona tam bir görsel şov olan gösteri Beyonce'un ne kadar da Divalık taslamaya hazır olduğunun bir göstergesi gibiydi adeta.
Divaların da divası mübarek. Bu muhteşem şovun altından sadece Beyonce kalkabilirdi zaten. O kadar ateşli bir şov yapmış ki Amerika'da elektrik kesintisine sebep olmuş.

Ne kadar güzel olsa da geçen seneki Madonna'nın şovunun eline su bile dökemez. En azından benim görüşüm bu yönde.



Gelelim gecenin en çok konuşulan konusuna. Beyonce'un dantel işlemeli deri kıyafeti özel olarak Rubin Singer tarafından tasarlanmış. Şovun başında çıkardığı motorcu ceketi ile eteği de aynı tasarımcı tarafından yapılmış.

Tek bir kıyafet içinde 15 dakikalık muhteşem bir şov sergileyen Beyonce gücünü bilek boyu platform Proenza Schouler ayakkabılardan almış besbelli.

Tasarım hakkında en sevdiğim şey sırttaki detaylar oldu. Hem sert hem kadınsı. Her ikisini de başarılı bir şekilde dengeliyor bu kıyafet.



Şov sırasında bir anda yerden fırlayarak bizlere hoş bir sürpriz yapan Destiny's Child üyelerinden Michelle'in kıyafeti de aynı tasarımcıdan yapılmış. Fakat Kelly terchini Emilio Pucci'den yana kullanarak akıllılık etmiş.

Baştan sona göz alıcı olduğu doğru fakat ben yine de geçen seneki Madonna'nın şovunu tercih ederim. Özellikle de bu kadar kadının olduğu bir ortamda 'Who run the world?' parçasını yapmadıkları için bozuldum sanırım. O performans bu şovu yıkıp geçirebilirdi belki de.

Kendi yorumunu yapmak isteyenler için 15 dakikalık şovun olduğu videoyu da paylaşıyorum. İyi seyirler..



Fotoğraf kaynağı: Getty

You Might Also Like

0 comments