Elie Saab Sonbahar/Kış Haute Couture 2012-2013

3:42 AM

Benim Elie Saab hakkında en sevdiğim üç şey:

  • Tasarımları
  • İşçiliği
  • Defile açılışlarını Karlie Kloss'un yapması.

Bu üçü benim bir gün sonum olacak diyorum size.
Bir gün Karlie yine muhteşem bir Elie Saab koleksiyonunun açılışını muhteşem bir elbise ile yapacak ve benim bu güçsüz kalbim buna dayanamayacak.

Bir insan bu kadar kusursuz olmayı nasıl başarabiliyor? Ciddiyim, Elie Saab'ın hiçbir kusuru yok.
Oh, durun bir dakika. Evet, bir kusuru var. O da mükemmel olmak. Bu kesinlikle bir kusur sayılmalı.

Muhteşem detaylar ve kusursuz işçilik eminim ki Elie Saab'ın göbek adıdır. Söz konusu bu adam olunca kelime dağarcığımda ona ne kadar taptığımı ve ne kadar mükemmel olduğunu anlatacak kelime bulmakta sıkıntı çekiyorum gerçekten.

Eğer internet aracılığı ile gördüğümde ben böyleysem bir gün canlı izlediğimde (o günler de gelecek inşallah) ne olacak çok merak ediyorum. Moda şovunun yapıldığı yerin yakınına bir ambulans ve sağlık ekibi bulundurmak şart.

Tasarımcı bu koleksiyonu için Osmanlı'dan esinlenmiş. Eminim ki bu nefes kesici koleksiyondan parçaları kırmızı halıda bol bol göreceğiz ama önce ben bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum.
İsteyenler benim 'Cennetten bir 17 dakika ve 17 saniye' olarak adlandırdığım videoyu da izleyebilirler. (Dikkat! Moda tutkunu kalp hastaları için sakıncalıdır.)



You Might Also Like

2 comments

  1. bu koleksiyona ben de hayranlıkla baktım, aslında tüm koleksiyonlarına hayranlıkla bakıyorum ama bundan önceki üç koleksiyonu bana modeller & kumaşlar & işlemeler hep aynı kalmış da renkler değişmiş hissi uyandırmıştı.. bundan da öte beni elie saab'tan soğutan şey kırmızı halıda yürüyecek ünlüler ne giyeceklerine karar veremediklerinde elie saab'a sarılıyorlar ve taşıyamıyorlar.. göz kirliliği! ama podyumda, mankenlerin üstünde cidden nefes kesici.

    yazım dilin çok eğlenceli, ben çok sevdim, takipteyim; seni bana da beklerim:
    edankb.blogspot.com
    sevgilerr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bazı ünlülerin gerçekten hakkını verdiğini düşünüyorum ben. Bir kaçış yöntemi olsa da göz kirliliği yerine tercih edeceğim bir kaçış yöntemi olduğunu söylemeliyim.
      Çok teşekkür ederim canım, bende senin blogunu severek takip edeceğim :)

      Delete