The Dark Knight Rises Galaları - Anne Hathaway vs. Marion Cotillard

9:16 PM

Kara Şövalye filminin üçüncü ve son halkası 'The Dark Knight Rises' Amerika ve İngiltere'de 20 Temmuz'da vizyona girecek olmasına rağmen galaları öncesinde yapıldı. Müthiş bir seri, müthiş bir yönetmen ve müthiş bir  kadro birleşerek ortaya muhteşem bir film koyacak. O belli bir şey. 
Ama işin eğlencesi siyah halıda kimin ne giydiği. Filmin iki başrol kadın oyuncusu şıklık yarışına girecek bir ortam bulmuşlar. Var mıdır bundan daha güzeli?

Tabii Anne Hathaway ve Marion Cotillard isimlerini duyunca insan beklenti seviyesini maksimum seviyeye çıkarıyor. Sanıyor ki onları siyah halıda boy gösterdiklerine yer yerinden oynayacak. İşte bu konuda biraz (biraz desem de yalan, baya çok) hayal kırıklığına uğradığımı söylemeden geçemeyeceğim.

Anne Hathaway ve Marion Cotillard - 'The Dark Knight Rises' New York Galasında

Filmin ilk galası haliyle New York'ta yapıldı. Katılan birçok ünlü ismin dışında beni en çok alakadar eden iki isim kesinlikle Anne Hathaway ve Marion Cotillard'dır. 

Anne Hathaway'i Prabal Gurung elbisesi içinde görünce nefesimin bir süreliğine kesildiğini itiraf etmeliyim. Yenice kestirdiği kısacık saçları, yok denecek kadar hafif olan makyajı ve süt beyazı teninden daha beyaz elbisesi ile muhteşem görünüyordu. Gecenin ismi, spot ışıklarının hedefi olduğu kesindi. 

Öte yandan Marion Cotillard ise Anne Hathaway'in gölgesi altında kalmıştı gecede. Christian Dior elbisesi içinde görünce çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Anne Hathaway hakkında kafa yormamıştım ama Marion Cotillard adına büyük umutlarım vardı. Sanırım beklenti ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığı da o kadar çok oluyor. 

New York galasında ışığını parlatan hiç şüphesiz ki Anne Hathaway oldu.

Anne Hathaway ve Marion Cotillard - 'The Dark Knight Rises' Londra Galasında


New York'ta öne çıkan isim Anne Hathaway iken Londra'da kendini gösteren Marion Cotillard oldu. Avrupa'da bulunmaktan mıdır nedir bilmem ama Londra galasında Marion Cotillard'ın içindeki Fransız ortaya çıkmış, çok da iyi yapmış.

Anne Hathaway'in Gucci elbisesini sevmeyi çok istedim, gerçekten. Ama kadının vücuduna hakaret eden bir elbise nasıl sevilebilir ki? İlk bakışta tüm dikkati göğüslerinin ne kadar da aşağıda durduğu çekiyor. Ve sonra da normal vücut hatlarını hiç ama hiç övmüyor. Belki bir kemer bu elbiseyi göklere taşıyabilirmiş. 

Ama Marion Cotillard öyle mi? Christian Dior'da Raf Simons'un elinden çıkan ilk koleksiyon olan Sonbahar Couture koleksiyonundan elbisesi ve görünümünü tamamlayışı mükemmel görünüyor. 

 

Her yönden tam olarak ele aldım, saç ve makyajı almasam olmazdı. 

Anne Hathaway şu sıralar herkese çok yakıştırdığım erkek çocuğu saçlarıyla çok tatlı görünüyor. Ve yok denecek kadar makyajı her iki görünümüne de gitmiş. Takı olarak da çok sade ve küçük kıyafetini tamamlayan takılar seçmiş.

Marion Cotillard'ın New York galasındaki makyajını hiç ama hiç beğenmedim ama Londra galasında saçı ve makyajı ile mükemmel görünüyor. Takıları da abartıya kaçmamış.

You Might Also Like

0 comments