Ünlülerin Sokak Stili #3

7:00 PM


İnsan market alışverişi yaparken bu kadar güzel görünmemeli. Özellikle de bu kadar az ve basit birkaç parçayla. Demek istediğim Elizabeth Olsen'ın üzerindeki kıyafetleri hemen hemen herkes alabilir. Ama onun kadar güzel ve öz güvenli bir şekilde taşıyabilir mi? Pek sanmıyorum. Yine de bu güzel oyuncu bizlere günlük hayatta kolayca uygulayabileceğimiz çok güzel bir görünüm vermiş.


Rihanna artık ne yapsa şaşırmam dediğiniz an karşınıza öyle bir şekilde çıkıyor ki ağzınızı kapatacak birine ihtiyaç duyuyorsunuz. Üzerinde sadece bir hokey forması ile bir partiye katılmak tam da Rihanna'dan beklenecek bir hareket.

Sonuçta böyle bir şeyi yapmasaydı Rihanna olmazdı değil mi? Bu kadar basit bir görünümü böyle göz alıcı bir şekilde sergilediği için büyük bir alkışı hak ediyor.


Sıradan bir gün, New York sokaklarında Olivia Wilde köpeğini gezdiriyor. Peki bunu yaparken bu kadar sevilesi görünmek zorunda mı?

Normalde bu kıyafetleri aynı şekilde bir başkası giyse ikinci kez dönüp bile bakmam fakat konu Olivia Wilde olunca iş değişiyor. Kırmızı halıda o kadar gösterişli ve mükemmel ki sokakta da sanki üzerindeki milyon dolarlık bir kıyafetmiş gibi gözüküyor gözüme.

Yine de tam da bahara uygun çok güzel bir kombin olduğunu söylemeden geçmeyeceğim.


Tatilden dönüşünün ilk günlerinde Jessica Alba şıklığını korumaya devam ediyor.
Bu görüntüsü ise benim favorilerim arasında. Yüksek bel şifon eteği, mavi tişörtü, kot ceketi ve kıyafetiyle uyumlu ten rengi sandaletleri ile mükemmel bir şıklık içerisinde.
Bu kombinde en çok renklerin uyumunu sevdim. Çok güzel bir şekilde bir araya getirilmiş. Ve geçen senenin modası olan uzun etekler Jessica Alba sayesinde bu sene de moda olarak kalmaya devam edecek gibi gözüküyor.


Jennifer Lopez'in en sevdiğim yanı üzerinde ne olursa olsun diva havasından hiçbir şey kaybetmemesi.
Demek istediğim Topshop marka basit bir kazak ile ne kadar da muhteşem görünmeyi başarabildiği.
Bizler için cumartesi gecesi kıyafetinin en ideal örneklerinden biri olmuş.

Bu kadına en çok da topuzu yakıştırıyorum ben. Saçları topuz olunca bir başka güzel oluyor J Lo.

You Might Also Like

1 comments

  1. elizabeth olsen'ın paltosunun sarısı bu yaz favorim olucak gibi. ilk olarak tam o renkte bir çanta istiyorum

    ReplyDelete