Ünlülerin Sokak Stili #2

2:41 AM


İşte ben buna ten renginden yararlanma derim. Jada Pinkett Smith kesinlikle bu işi iyi biliyor.
Yeni film projesinin tanıtımları için New York sokaklarında oradan oraya koşarken bile nasıl görüneceğini mükemmel şekilde başarıyor oyuncu.

Fazla renkli ve fazla desenli üst ve etek kombini Peter Pilotto imzalı. Kıyafetini tamamlamak için ise çoğu ünlünün güvenli tercihi olan siyah yerine göz alıcı mavi topukluları seçmiş. Ne de güzel yapmış. Gün ışığında bu kadar güzel görünmek ayrı bir beceri işi olsa gerek.


Charlize Theron kırmızı halıda da günlük hayatta da stiliyle göz alıcı olmayı nasıl başarıyor anlamıyorum. Özellikle de bu kadar sade ama muhteşem görünmeyi nasıl bu kadar kolaymış gibi gösterebiliyor?
Keşke bizler de onun kadar mükemmel olabilsek. Hayat herkes için daha güzel olurdu.

Siyah ceketi, kot pantolonu, siyah bilekten botları, muhteşem ötesi güneş gözlükleri ve yine muhteşem ötesi olan çantası ile kesinlikle kusursuz bir görünüm içinde. İşte sade olarak da güzel görünebilmenin en güzel örneği.


İtiraf etmeliyim ki normalde Ashley Tisdale'in de kırmızı halıdaki seçimlerinin de hayranı sayılmam.
Bence hiç yaşına ve vücuduna göre giyinmiyor, bir iki istisnası hariç sürekli kendini yeniliyor.

Ama nedense Rebecca Minkoff imzalı iki parçalı elbisesi çok mu çok hoşuma gitti. Görünümünü en minimumda tutarak da akıllı bir seçim yapmış. Eğer başka bir tercih yapsaydı o güzelim Vivienne Westwood ayakkabılara çok yazık olacaktı.


Paskalya Bayramı'nı ailesi ile birlikte geçiren Michelle Obama kusursuz stil dosyasına bir yeni görünüm daha eklemek için bu fırsatı da kaçırmamış.
Yeri geldiğinde kocasından bile daha çok söz edilen Bayan Obama'nın ister günlük hayatta isterse kırmızı halıdaki seçimleri olsun kesinlikle mükemmel olduğu kesin bir şey. Ve bu sefer de bizleri hayal kırıklığına uğratmamış.
Üzerinde muhteşem duran ve teniyle harika bir uyum içinde olan elbisesi ile ona uyan ceketi Prabal Gurung'un Bahar 2010 koleksiyonundan.


Ölümsüz Oyuncaklar serisinin baş yıldızı olan Lily Collins'i birçok yerde görmeye şimdiden hazırlamalıyız kendimizi. Normalde kırmızı halıda bir iyi bir kötü olduğunu düşündüğüm genç ve güzel oyuncu bu sefer tam 12'den vurmuş gibi gözüküyor.

Deri ceketi Michael Kors, içini gösteren beyaz yaka ve manşetli gömleği Valentino, siyah deri topuklu ayakkabısı ise Casadei. Deri pantolonu bu kadar iyi taşımayı başardığı için yakında gerçekleştireceği tanıtım turu için biraz daha heyecanlandım diyebilirim.

You Might Also Like

0 comments