2012 SAG Ödülleri (Part 1)

6:16 PM


Her zaman ilk önce iyiye yer vermeyi sevmişimdir. O yüzden gecenin en iyilerinden başlamayı uygun gördüm.
EN iyiler derken şaka yapmıyorum. Bunlar gerçekten de uzun zamandır bir ödül töreninde gördüğüm en fazla en iyiler. Hiç bu kadar iyiyi bir arada görmedim diyebilirim.

Viola Davis bu yılki ödül törenlerinde şıklığı hiç elden bırakmadı. Etkinliğe giydiği beyaz Marchesa elbisesi ile mükemmel görünüyor. En iyi görünümlerinden biri. Beyazın ten rengiyle oluşturduğu kontrast ve elbiseyi kombinlemesi kusursuz.
Gecenin en iyilerinden bir diğeri de Zoe Saldana oldu. Givenchy Couture elbisesi içindeki hali tek kelime ile muhteşem!
Glee'nin seksi oyuncusu Naya Rivera seksiliğini mega seviyeye çıkartan gümüş Naeem Khan elbisesi içinde her zamankinden daha güzel.
'Çıtı pıtı bir kızılı kim sevmez ki?' cümlemi buraya aynen kopyalayıp yapıştırabilirim. Ben Emma Stone'a resmen aşığım. Ve ona aşık olmamın tek sebebi kırmızı halıda nasıl giyineceğini bilmesi. Çok az falso veriyor ve her zaman mükemmel olması başarıyor. Bu gece de olduğu gibi. Alexander McQueen elbisesi ve genel kombini o kadar güzel ki tarif edecek kelime bulamıyorum.
Natalie Portman'a tapmak için bir sebep daha! Kimse bu kadar sade bir elbisenin içinde bu kadar şık olmayı onun kadar iyi yapamıyor. Bordo rengi mükemmel Giambattista Valli elbisesi ile kombinlediği gümüş el çantası kusursuz bir görünüm kazandırıyor ona.


Her rengin olduğu gibi kırmızı halıda tek renkli elbiseler de baya bir revaçtaydı. Cıvıl cıvıl bir kırmızı halı olmuş anlaşılan.

Büyük göğüslerini dar kesimli elbiselerle ön plana çıkartmayı seven Sofia Vergara bu gece üstüne tam oturan mükemmel Marchesa elbisesi ile her zaman olduğundan daha şık. Keşke hep böyle olsa da güzel vücudunun güzelliği daha da belli olsa.
Julie Bowen da pembeler içinde çok şık. Temperley London elbisesini ve elbisesinin üstünde duruşuna bayıldım ama keşke elbisenin rengi ile uyumlu ayakkabılar seçmeseydi. Büyük hata.
Kırmızı halı prenseslerinden biri de hiç kuşkusuz Dianna Agron'dır. Her zaman tam on ikiden vurmayı başarıyor Dianna. Bu sefer de öyle olmuş haliyle. Carolina Herrera elbisesi ile her zamanki gibi çok güzel ama o da aynı renk ayakkabının mağduru olmaktan kaçamamış.
Gecenin en iyilerinden biri de Kyra Sedgwick oldu benim için. Asimetrik kesimli Emilio Pucci elbisesi içinde şahane görünüyor. Ne kadar yaşlansa da formundan hiçbir şey kaybetmediği belli.
Jessica Chastain'in düz mavi Calvin Klein elbisesini nedense çok sevdim. Hiçbir albenisi olmasa da o kadar güzel duruyor ki üstünde. Sade ve şık. Tam da beğendiğim gibi. Ayrıca teni ve saç rengi ile mükemmel gitmiş.
Yeşil Oscar de la Renta elbisesi içinde Emily Blunt gerçekten çok güzel görünüyor. Bu renk onda mükemmel duruyor ama ayakkabı, çanta ve takı kombininde ne yazık ki başarısız.

You Might Also Like

0 comments