2012 Golden Globe Ödülleri Kırmızı Halı - Part 2

1:41 AM

Diane Lane - Jessica Biel - Jessica Alba - Octavia Spencer - Aril Wintr - Viola Davis

Gecenin en şık isimlerinden biri de Reem Acra elbisesi il eskinin görkemli stilini günümüze başarıyla taşıyan Diane Lane oldu. Bunun için söylenecek tek kelime mükemmel olduğudur.
Ne yazık ki aynı kelimeyi Jessica Biel için söyleyemem. Ne kadar istesem de olmaz. Sorun kesinlikle muhteşem Elie Saab elbisesinde değil, kendisinde.
Öbür yandan adaşı Jessica Alba lavanta rengi Gucci elbisesinin içinde bir kuğu gibi maşallah. Bu renk ten rengine mükemmel olmuş.
Morun milyon tonundan herhangi birinin yakıştığı bir diğer isim ise Octavia Spencer. Ödül sezonunda vazgeçmediği tasarımcı Tadashi Shoji içinde yine kusursuz görünüyor.
Genç oyuncu Ariel Winter nasıl da biliyor yaşına yakışanı giymeyi. Cicili bicili Dolce&Gabbana elbisesi ve fiyonklu ayakkabı şirinliğine şirinlik katmış.
Muhteşem bir insan ve muhteşem bir elbise kombinin oluşturduğu tüm güzel duyguları Viola Davis- Emilio Pucci birleşiminde görebilirsiniz. Renk ona muhteşem uymuş ve aksesuarları da görünümünü çok güzel bir şekilde tamamlamış.

Nicole Kidman - Nicole Richie - Lea Michele - Madonna - Evan Rachel Wood - Zooey Deschanel

Güzel bir cildi olduğu halde bunu doğru şekilde kullanmayan kadınları hiç anlamam. Örneğin Nicole Kidman. Tamam, Versace elbisesi çok yakışmış ama ondan milyon kat daha çok yakışacak yüzlerde elbise varken bunu giymesi insanın kendisine bir hakarettir.
Nicole Richie uzun bir aradan sonra (emin olamamakla birlikte ilk kez de olabilir) çok şık bir görünüm içinde. Gümüş Julien MacDonald elbisesi hayran olunası ve ona da muhteşem bir şekilde yakışmış.
Nicole Kidman içinde ne dediysem aynısı oldukça boğucu Marchesa elbisesinin içindeki Lea Michele için de geçerli. Ayrıca onun gardırobunda Versace ile Marchesa'dan başka bir şey olmadığını düşünmeye başlıyorum.
Böyle bir etkinlikte ilk defa Madonna'yı görüyorum. Her zaman olduğu gibi yine kendini odak noktası yapacak bir şey giymiş de gelmiş. Yine de Reem Acra elbisesi için göz kamaştırıcı mı desem yoksa göz yorucu mu bilemiyorum.
Evan Rachel Wood'u her zaman sevmişimdir. Kırmızı halıda kendisini havalı gösterecek bir stile sahip. Gucci elbisesinin içinde de bu durum değişmiş değil. Yeşil onda muhteşem duran renklerden biri.
Gecenin en sempatiklerinden biri de kuşkusuz Prada elbisesi içindeki Zooey Deschanel'dır. Saçı, elbisesi ve aksesuarları ile bir bütün. Garip bir bütün ama yine de bir bütün.

Amber Riley - Dianna Agron - Reese Witherspoon - Stacy Keibler

Kırmızı halının en şıkları yine kırmızı giyenler oldu.

Amber Riley'nin Badgley Mischka elbisesine hasta oldum. Ten rengine ve mükemmel gülümsemesine çok yakışmış.
Dianna Agron da değişik desenli Giles Deacon elbisesi gecenin favorilerimden biri. Bu kız nasıl giyinmesi gerektiğini iyi biliyor.
Reese Witherspoon için bu Zac Posen elbise yanlış bir seçim. En azından yanlış bir etek boyu. Yerlerde sürüne sürüne buruşturduğu eteği görünümünü fazlasıyla bozuyor.
George Clooney'nin sevgilisi olarak tanıdığımız Stacy Keibler kırmızı halının en sevdiğim önemsiz insanı diyebilirim. Valentino elbisesi sade ama şık duruşu ile muhteşem olmuş.

You Might Also Like

0 comments