2012 Golden Globe Ödülleri Kırmızı Halı - Parti

1:48 AM

Ashley Benson  - Felicity Jones - Kaley Cuoco - Rose McGowan - Rachel Zoe
Partinin gözde rengi kesinlikle beyaz. Ne kadar içim açılsa da bazıları için yanlış seçim olduğu daha ilk bakıştan belli oluyor.
Ashley Benson istediği kadar Versace elbise giymiş olsun, orada bulunduğundan dolayı mutlu olmadığını dağınık saçları ve kötü kombini ile ele veriyor.
Felicity Jones ise Valentino elbisesi içinde çok hoş.
Zuhair Murad elbisesi içindeki Kaley Cuoco için söyleyebileceğim tek iyi şey ondan güzel lambalar gördüğüm olacaktır.
Rose McGowan beyaz Blumarine elbisesini altın dokunuşlarla tamamlayarak doğru bir seçim yapmış. Genel görünüm 10 üzerinden 8.
Eski stilist, yeni tasarımcı Rachel Zoe gerçekten de nasıl giyinmesi gerektiğini biliyor. Elbisesine bayıldım.

Jenna Ushkowitz - Jennifer Morrison - Emma Roberts - Miranda Kerr - Jamie King - Evan Rachel Wood
Genç oyuncu Jenna Ushkowitz partiye Norman Ambrose imzalı bir elbise ile katılmış. Her şey iyi hoş ama o beldeki pembe fiyonk nedir? Tüm görüntüyü yerle bir eden o şey nedir Jenna?
Jennifer Morrison'un Victoria Beckham elbisesi gerçekten çok güzel ve ona da çok yakışmış fakat kullandığı aksesuarlar elbiseyi söndürmüş resmen. Özellikle ayakkabılar hiç olmamış.
Nadiren kırmızı halıda giydiğini beğendiğim bir isim olan Emma Roberts, Zac Posen tasarımı elbisenin içinde muhteşem görünüyor. Bir de keşke içini daha fazla doldurabilseymiş.
Partinin en mükemmel ismi kuşkusuz Miranda Kerr'dir. Dolce&Gabbana elbisesi ona uyan pembe taşlı el çantası ve açık renk sandaletleri ile kusursuzluğun sözlükteki karşılığı olmuş.
Yeni yeni sevmeye başladığım Jamie King'i bu kılıkta görünce iyi ki sevmeye başlarken bu halini görmemişim dedim. Sarı Valentino elbisesi ne kadar güzel olsa da bu renk kesinlikle onun rengi değil.
Kırmızı halıda farklı, partide farklı bir şık olan Evan Rachel Wood vazgeçilmez markası Gucci içinde çok şık görünüyor.

You Might Also Like

0 comments