Şıklık Tırnaklarda Ölümsüzleşiyor

9:21 PM


Başlık biraz yanlış oldu sanırım. Çünkü ölümsüzlük bu durumu anlatmak için doğru bir kelime değil.
Zombileşiyor mu deseydim acaba?

Moda severler gittikçe yaratıcı hale gelmeye başladılar. Japon moda blogcusu ve aynı zamanda Tokyo'daki birçok moda dergisinde (bunların arasında Vogue Girl de bulunuyor) çalışan Misha Janette tırnaklarını yaklaşan Paris Moda Haftası için şimdiden hazır etmiş.. Yaklaşan dediğime bakmayın daha haftalar var.

Moda etkinliğine katılacak bir moda sever gibi o da tırnaklarında ünlü markalara yer vermiş. Ama yer verirken biraz kendi zevkine göre uyarlayarak onları zombileştirmiş. Kimler yok ki içinde.. Chanel'i simgeleyen Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Lanvin'in Alber Elbaz'ı, Givenchy, Dior, Balmain, Hermes, Valentino, Miu Miu. Daha sayacağımı düşünenler bir insanda toplam 10 el parmağının olduğunu unutmasınlar :)

Bence fazlasıyla güzel ve çok orijinal bir fikir. Günümüzde baskılı tırnaklar oldukça popüler hale gelmeye başladı ama benim şimdiye gördüğüm en şık tırnaklar bunlar.

Misha Janette'nin blogu için tık.

You Might Also Like

1 comments

  1. Tırnaklar süper yaaaa :-)! feledene blogunuzu çok beğendim! Modavetrend sitesinden Buse ben, size birşey sormak istiyorum bana geri dönerseniz ortak bir çalışma gerçekleşe bilir: buse@modavetrend.com

    Sevgiler
    Buse Özay
    Modavetrend

    ReplyDelete