Model İncelemesi - Karlie Kloss

6:52 PM


Blogumun en yeni bölümü olan 'Model Dosyası'nda ilk yazımı dünya üzerinde en sevdiğim model olan Karlie Kloss hakkında yapmak istedim. Ve bu yazıyı onun doğum günü olan 3 Ağustos'tan daha güzel hangi günde yapabilirdim ki?

Tam adıyla Karlie Elizabeth Kloss 1992 Şikago doğumlu ve an itibariyle 20 yaşında. Yaşının genç olması birkaç yıldır adını duyurduğu moda dünyasında daha da kalıcı olmasını sağlayacak.

15 yaşında başladığı mankenlik kariyerinin hemen öncesinde 8 yıllık bir bale geçmişi bulunuyor. Tüm muhteşemliklerini saymadan önce biraz fiziksel özelliklerinden bahsedeyim.
1,83 boyunda, yeşil gözlü, saçlarının doğal rengi ise açık kahverengi. Çıkık elmacık kemiklerinin onu seksi gösterdiği bu yüz 13 yaşında hayır için yapılan bir moda şovunda keşfedilmiş.
Şimdi ise moda haftalarında yüzü eksik olmuyor. Genç yaşına göre çok başarılı ve kendi adıma onun daha da başarılı olmasını istiyorum.

2008 yılında People Dergisi tarafından 'En iyi model' olarak adlandırıldı. Vogue Paris'in 2000'in En İyi  30 Mankeni listesinde yer alan Karlie Kloss models.com tarafından düzenlenen En İyi 50 Kadın Model listesinde 3. sıradaydı.



Karlie Kloss ve Jason Wu
Herhangi bir Vogue dergisindeki çekimlerde onun yüzünü görmemek imkansız hale geldi artık. Vogue Türkiye'de ise Eylül 2010 sayısında kapak kızı oldu. Bütün modacılar onu istiyor ama o kendini sadece en iyiler için saklıyor. Ki bence bu huyu bir başka güzel. Elie Saab'ın defilelerinde açılış ve kapanışları onun yapması bir yana birçok markanın da yüzü Karlie.

Dior'un eski tasarımcısı John Galliano'nun ilham perisiyken 2010-2011 yılları arasında Dior defilelerini hep o açtı. Kendisi aynı zamanda 2011 yılında katıldığı Victoria's Secter'ın en genç meleklerinden biri.

Tüm tasarımcılarla çok yakın ilişkiler içinde ama ben en çok onun Jason Wu ile olan arkadaşlığına bayılıyorum.

Onun podyumlardaki eşsiz yürüyüşüne tüm moda dünyası hayran kalmış durumda. Karlie Kloss'u Karlie Kloss yapan şey yürüyüşü ve yürürken yüzünün aldığı seksi ifadedir.

Mükemmel duruşunu podyumda göstermediği zamanlarda ise yapmayı en çok sevdiği şeyler yemek pişirmek, bale yapmak ve bisiklete binmek.

Karlie Kloss'u takip etmek isteyenler için ise: Twitter hesabı ve tumblr sayfası
Ayrıca muhteşemliğinden birkaç görüntüyü de sizler için bir araya getirdim.



You Might Also Like

0 comments