2012 Vanity Fair Oscar Partisi - Part 3

8:35 PM

Her zamanki 'Her güzelin bir kusuru vardır.' bölümümüze gelelim. İlla ki olacak bir etkinlikte böyle bir bölüm, olmadan olmuyor. Ne yapalım başa gelen çekilir.

Sofia Vergara, Roberto Cavalli elbisesi içinde düğünden kaçıp gelmiş gibi duruyor. Tamam bronz teni ile mükemmel uymuş ama o çanta o elbiseye hiç uyar mı?
Belli ki Miley Cyrus bu Roberto Cavalli elbisesiyi giyerek diğer Disney prenseslerinin olgunluk seviyesini geçmek istiyor. Tebrikler Miley, 40 yaşındasın! 
Bu kız için çok ama çok üzülüyorum. Anladık Lily Collins Pamuk Prenses oldun ama bu demek değildir ki her etkinlikte ( özellikle böyle büyük bir tanesinde) prenses gibi giyinmek zorundasın. Çıkar şu üstündeki Monique Lhuillier elbiseyi de daha doğru dürüst bir şeyler giy. Burası Barbie'nin çay partisi değil.
Elizabeth Banks, Açlık Oyunları'ndaki Efie rolünü çok ciddiye almış olmalı, çünkü partiye ancak onun giyebileceği bir elbise ile katılmış. Değişik ama güzel mi değil mi karar veremiyorum.
Ve gelelim partinin en kötü giyinenine. Miley Cyrus ile Lily Collins'i bile arkada bırakan tek isim Claire Danes. İstediğin kadar üzerindeki elbise Vintage Valentino olsun, yine de 16 yaşındaki bir kızın mezuniyet elbisesini giyip gelmişsin gibi görünüyor. Yazık çok da güzel kızsın.

You Might Also Like

0 comments