Tanıtım Turu: Malefiz'in İki Yüzü

11:20 PM


Sınavlardı, projelerdi derken merakla beklediğim filmlerden biri olan Maleficent'ı ancak izleme şansım oldu. Bilinen masallara başka bir açıdan yaklaşan bir film olarak oldukça merakımı uyandırmıştı ve izledikten sonra da merakımın boşa gitmediğini görmek iyi oldu. Kısacası Maleficent'ı beğendim ve herkese öneririm.

Filmi bir yana bırakalım ve kırmızı halıdan bahsedelim en iyisi. Filmdeki karakterlerini galalara da yansıtmayı seçen Angelina Jolie ve Elle Fanning ikilisi kırmızı halıda buna uygun seçimlerle karşımıza çıktılar.




İlk durakları olan Paris basın toplantısında birbirinden sade görünümlerini karakterlerine tıpatıp uyan aksesuarlarla tamamlamışlar. Angelina Jolie'nin Ralp Lauren üst ve alttan oluşan görünümünü onun için özel olarak yapılmış Christian Louboutin ayakkabılar tamamlıyor.
Elle Fanning ise sade ama üzerinde harika duran Valentino elbisesini Charlotte Olympia 'Uyuyan Güzel' ayakkabılarla eşleştirmiş.


Londra basın toplantısında ise Angelina Jolie beyaz Atelier Versace elbisesiyle iyi tarafa geçmiş gibi görünse de Christian Louboutin ayakkabılarıyla bir parçacık kötülük katmadan edemiyor. Elle Fanning ise hala masum uyuyan güzel olmaya devam ediyor, Ellery marka elbisesinin sade ama iddialı görünümü çok hoşuma gitti.


Londra'daki Kensington Sarayı'nda gerçekleştirilen özel gösterimde ise kötünün iyiyle karşılaşması devam ediyor. Angelina Jolie hiç şaşmadığı Atelier Versace ve siyah birlikteliği içinde harika görünürken Elle Fanning ise Georges Hobeika couture elbisesi içinde adeta bir peri masalından fırlamış gibi görünüyordu. 


Kaliforniya'da gerçekleştirilen filmin dünya galasında ise aynı tema sürüyor. Angelina Jolie yine siyah bir Atelier Versace içinde fakat bu sefer görünmünün hayranı olduğumu pek söyleyemem, ama dikenlerle bezeli aksesuarları oldukça hoşuma gitti. Tam tersi olarak da Elle Fanning'in Elie Saab elbisesine bayıldım ama 90'lardan kalma boyunluğundan ise nefret ettim.


Peki siz hangi tarafın yanında yer alıyorsunuz? Tanıtım Turu boyunca Angelina Jolie'nin karanlık kötülüğünü mü yoksa Elle Fanning'in masum peri kızı imajını mı daha çok sevdiniz?

You Might Also Like

0 comments