Karaktere Bürün: The Newsroom

1:12 AM


İzlenecek diziler listemin en başında yer alan The Newsroom ikinci sezonuna başlangıç yaparken bana da yeni bir yazı için büyük bir ilham vermiş oldu.

Her ne kadar diziyi izledikten sonra daha fazla bilgi sahibi olacak olsam da karakterlerin stillerini şimdiden incelemek istedim.

Karakterleri de dizideki görevlerini de bilmememe rağmen onlar için oluşturduğum kombinlerin her gün ne giysem derdiyle boğuşan birçok iş kadınına ilham kaynağı olacağını düşünüyorum.


Önceliği güzeller güzeli Olivia Munn'a vereyim dedim.
Dizide hem pantolon-ceket takımlarıyla hem de sade elbiseleriyle ön plana çıkan güzel oyuncu için seçimim sade ama etkileyici parçalar kullanmak oldu.

Herkesin kolayca bir araya getirebileceğini düşündüğüm kombin parçaların birbiri içinde uyumundan ve bir tutam da göze batan renklerden oluşuyor.


Dizide MacKenzie McHale karakterini canlandıran Emily Mortimer seçimlerini çoğunlukla etekli takımlardan yana kullanıyor anlaşılan.

Ben de onun izinden giderek kendi kombinimi oluşturdum. Mavi ile grinin uyumunu da oldum olası sevmişimdir zaten.


Biraz daha klasik ve olgun bir stil arayanlara ise Jane Fonda'nın görünümünden esinlendiğim kombin yardımcı olur umarım.

Tüvit ceketler kadar klasik ve siyah elbise-inci kolye birlikteliği kadar daha olgun bir şey düşünemiyorum.


Genç oyuncu Alison Pill için hazırladığım kombinim biraz daha yaşına uygun oldu.

İster şifon bir bluz ve pantolon olsun isterse de sade bir elbise. Sunduğum iki seçeneğin de hem işe hem de yaşa uygun olduğu su götürmez.

Hazırladığım kombinler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Sloan yani Olivia Munn için hazırladığın kombin deyim yerindeyse cuk oturmuş, hatta öyle ki seçmiş olduğun bluzun renginde ve formunda bir elbise giymişti önceki gün yayınlanan bölümde :)
    Mackenzie Hale ve Maggie için seçtiğin parçalar da keza aynı şekilde. Diziyi izlemeden bu kadar yerinde tercihler yaptıysan izledikten sonra ortaya neler çıkar merak ettim doğrusu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok mutlu oldum, bilmeden de 12'den vurduğuma :D
      Teşekkür ederim canım :)

      Delete