Kararsız Miley

2:00 PM


Değişik stili ile ağızları her zaman açık bırakmayı hedefleyen ve bunu başaran Miley Cyrus bu sefer tüm sınırlarını zorlamış görünüyor.

MySpace'in düzenlediği etkinliğe Alexander Wang deri üst ve Ashish karışım kotuyla katılan Miley Cyrus moda dünyasında bugünün en çok konuşulan ismi olmayı başardı.

İnişli çıkışlı ya da daha açık olmak gerekirse belirsiz stili ile dikkatleri üzerinde tutmayı başaran şarkıcı bu sefer kesinlikle kararsız kaldığını ortaya koyuyor.

Haziran ayında deri ceket ve üst ile ilgili birçok soru işaretini kafamdan silememişken yarı eşofman altı yarı kottan oluşan pantolonu ile düşünme yetimi tamamen kaybettim diyebilirim.

Konu moda olunca cesaret iyidir, güzeldir ama her şeyin de fazlası zarar be Miley.

You Might Also Like

4 comments

  1. Anonymous6/14/2013

    çok itici yaaa hiç ısınamadığı biridir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tek korkum şalvar tayttan sonra bunun moda olması.

      Delete
  2. Anonymous6/17/2013

    Miley sadece dikkat çekmeye çalışan birisi. Günlük kıyafetlerinden bu tarz etkinliklere kadar giydiği şeylere bakarsak bile belli olan birşey. Sanki farklı şeyler denemeye, kendinde bir tarz yaratma peşinde gibi gösteriyor kendisini ama cıks amacı açıkca belli. Böyle şeyler yaparak kendinden bahsettireceğine kendince birz tarz oluştursa daha karlı olur onun için.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Her kelimesine ayrı ayrı katılıyorum. Bu kadar senedir kırmızı halıda olan birinin şimdiye kadar bir tarzı olmuş olmalıydı.

      Delete