Toronto Film Festivali (1. Gün)

9:46 PM

Venedik Film Festivali'nden sonra bu büyük bir oh çektirdi bana. Çok fazla bir hareketlilik olmasa da Toronto Film Festivali ne kadar güzel geçeceğinin haberini ilk günden vermiş.


Only Lovers Left Alive filmlerinin festivaldeki galasına katılan Mia Wasikowska ve Tom Hiddleston birlikte çok şıktılar. Mia kırmızı Christian Dior elbisesi içinde çok güzel görünüyordu. Ama böyle sade ve güzel bir elbise daha özenli bir saç/makyajı hak ediyordu bana göre. Tom Hiddleston ise tek kelimeyle mükemmel görünüyordu. Bu adamın hata yapması imkansıza yakın gibi bir şey benim için.


The Fifth Estate filminin galasında daha önce ismini duymadığım bir isim Christian Dior'un bahar Couture koleksiyonundan en beğendiğim kıyafet içinde. Uzun süredir birilerinin bu elbiseyi giymesini umuyordum ve Carice van Houten sonunda imdadıma yetişti. Elbise yeteri kadar dikkat çektiği için makyajını da saçımı da elinden geldiğince sade tutması hoşuma gitti.


Yine The Fifth Estate galası, yine tanımadığım bir isim ve yine mükemmel bir şıklık.
Alicia Vikander çiçekli yeşil Erdem elbisesi içinde kusursuz görünüyordu. Saçlarını ise ayrı bir sevdim.

İlk gün için bence çok ama çok güzel görünümler var. Toronto Film Festivali gerçekten de şıklık yarışı içinde geçeceğe benziyor.

You Might Also Like

3 comments

  1. Blogun çok tatlı ve bilgilendirici ! Ben de Christian Dior'a bayıldım :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkürler! Yorumun beni çok mutlu etti :)

      Delete
    2. Ben de bloguma beklerim :) Yorumun mutlu etmesi beni çok mutlu etti :D

      Delete