Rüküşün de Rüküşü - Kristen Stewart ve Erdem Elbisesi

1:08 PM



İşte bunu beklemiyordum.

Normalde hem Kristen Stewart'ı hem de Erdem'i çok severim. Ama bu ikilinin bir araya gelmesinden bu kadar kötü bir sonuç çıkacağını tahmin bile edemezdim.

Dün akşam yeni filmi Yolda'nın New York Galasına katılan genç ve güzel oyuncu herkesin ağzını açık bırakmayı hedeflemiş olacak ki böyle bir elbise giyip gelmiş. Ki başarılı olmuş ama sonucun beklediği gibi çıkmamış belli ki.

Şahsen onun başkalarının ne düşündüğünü umursadığını da düşünmüyorum.

Röportajlarından çıkarabildiğim kadarıyla Kristen bir elbiseyi sevmişse kimsenin ne düşündüğünü umursamıyor. Ama bu sefer keşke ikinci bir görüş alsaymış.


Erdem Bahar 2013 koleksiyonundan İşlemeli tül elbisesinin içinden görünen yüksek belli mavi şort ve üstten oluşan kıyafeti sanırım bu sene giydiği kıyafetler arasında en kötüsü olmaya hak kazandı.

Bu elbise ile ilgili bir şeyi değiştirebilseydim eğer o, kesinlikle orijinal halindeki etek boyunu aynı tutmak olurdu. Defile versiyonundaki hali o kadar güzel ki giyince bu kadar kötü bir sonuç çıkacağı kimsenin aklına gelmezdi. Ama modeldeki egzotik ten rengi Kristen'da olmayınca ortaya böyle rüküşün de rüküşü bir görüntü çıkarıyor.

Ne sade ve güzel makyajı, ne saçı ne çok sevdiğim neon Christian Louboutin ayakkabıları ne de göstermekten çok çok hoşlandığı mükemmel bacakları bir gram fazlası olmadığı halde onu çok kilolu gösteren bu kötü görüntüyü kurtarmaya yetmemiş.

Üzgünüm Kristen ama gerçek bu.

 
Christian Louboutin neon Pigalle topuklu ayakkabı
Cartier 'juste-un-clou' bileklik
  

You Might Also Like

9 comments

  1. orjinal boy kısmına kesinlikle katılıyorum..

    ReplyDelete
  2. bu da ne! bacakları o kadar çirkin ve itici ki ne diye orjinal halindeki etek boyunu kısaltmışlar anlayamadım. kız zaten çok itici bir de bu elbisemsi saçmalıkla iyice berbat olmuş

    ReplyDelete
    Replies
    1. Objektif olmak gerekirse Kristen gördüğüm en güzel bacaklardan ikisine sahip. Ama fotoğraftaki duruşundan dolayı bir bozulma görünüyor.

      Delete
  3. Kristen'ı eskiden çok severdim ama elbise yorumunda çok haklsın
    beli nasıl bu kadar kalın gösterebilmişler hayret
    zaten Robert'ı aldattığından beri sinir oluyorum ona:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslında bu sene giydiği ve benim beğenmediğim tek kıyafeti bu diyebilirim.
      İster günlük hayatta isterse kırmızı halı ve şovlarda gözüme hoş geliyor stili.

      Delete
  4. Anonymous12/21/2012

    Elbise gerçektençok kötü duruyor. Etek boyunu orjinaldeki gibi tutmaları gerekiyordu. Tamam Kristen kısa etek boyunu seviyor ama bu her kıyafette kısa boy yakışacağı anlamına gelmiyor. Birde şortu bir beden küçük giydirmişler. Dar olmuş. Bu yüzden de kilolu çıkmış. Kış günü olduğundan üşünüş ve bacaklarıda bu yüzden renk değiştirmiş ya da resimlerde öyle çıkmış bilemedim ama bu kıyafet ne kış ayına gitmiş nede Kristen'a.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yoruma harfi harfine katılıyorum. Tamam, yakışıyor ama bu 7/24 mini elbise ile gezmesini gerektirmiyor. Ayrıca pantolon takımları da en az mini elbiseler kadar çok yakıştırıyorum kendisine.

      Delete
    2. Anonymous12/21/2012

      Aynen. Pantolon takımları çok hoş duruyor kendisinde. Daha sık giymeli. Şimdi tanıtımlarda bitti uzun bir süre bir etkinlikte göremeyiz kendisini. Çıkarsa ortaya o şekilde çıkmasını istiyorum.
      Yukarıdaki yorumumda yaptığımda harf hatalarından dolayı özür dilerim.

      Delete
    3. Ben bir umut ödül sezonunda onu da göreceğimizi düşünüyorum.

      Delete