Ocak Kapakta

7:19 PM

Ocak kapıya dayandı. Ama o gelmeden birbirinden güzel kapakları geldi.
Dergilerin 2013'ün ilk sayılarında birbirinden güzel oyuncu ve modeller yer almakta.
Gelin onlara bir göz atalım..


Öncelikle Türkiye'ye bakalım. En sevdiğim üç derginin üçünde de çok güzel kadınlar yer alıyor.
Vogue Türkiye Ocak sayısı için ünlü model Joan Smalls'a yer vermiş. Üzerindeki altın işlemeli Dolce&Gabbana elbisesi ile kapakta göz kamaştırıyor.
Ne yazık ki GQ Türkiye'nin kapağı için aynı şeyi söyleyemem. Nurgül Yeşilçay çok fotojenik biri fakat kapak ve çekimdeki hali hiç hoşuma gitmedi. Faslasıyla S&M kokan kapak bence GQ'nun ne olduğu ile ilgili yanlış bir mesaj veriyor insanlara.
Yeni anne, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ise Elle Türkiye'nin kapağında çok güzel görünüyor. Derginin içindeki fotoğraf çekimini de fazlasıyla güzel bulduğum için söyleyecek başka bir şey bulamıyorum.


Ocak ayının en ünlü kapak ismi ise hiç kuşkusuz Jessica Chastain. Oscar'a oynadığı filmi Zero Dark Thirty ile adından fazlasıyla söz ediyor.
GQ İngiltere, Vogue Almanya ve W dergileri ise 2013'ün ilk sayısına onunla merhaba demeyi seçmiş. Bence çok da güzel yapmışlar.
GQ'daki cesur pozları ile mükemmel vücudunu gözler önüne sererken W'nin sanat sayısında şekilden şekle girip yine de muhteşem görünmeyi başaracağını kanıtlıyor.
Ama benim en sevdiğim Vogue Almanya oldu. Belki de giydiği o muhteşem Gucci elbiseden dolayıdır, bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey varsa o da, Jessica Chastain'in yüzünü her yerde görmekten dolayı çok mutlu olduğumdur.


Vogue birbirinden güzel ve başarılı kapakları ile yeni yıla merhaba diyor.
Vogue Amerika'nın kapak kızı Gwen Stefani iken Vogue İngiltere'nin kapağında adından sıkça söz ettiren model Kate Upton yer alıyor. Yine de ikisi de Vogue Paris'in kapağı benim için diğerlerinden daha güzel. Carla Bruni bütün doğallığı ile muhteşem görünüyor.

Popülerliği giderek artan bir diğer model de Cara Delevingne. Vogue Kore'nin kapağında Dior elbisesi ile çok güzel görünüyor. Güzel ama Kate Moss kadar güzel değil. Mario Testino'nun kadrajındaki isim Vogue İspanya'nın kapağında muhteşem görünüyor. Coca Rocha ise fazlasıyla sade bir şekilde Vogue Meksika'nın kapağında. Elbisesi de Jennifer Lawrence'ın Açlık Oyunları galasında giydiği Prabal Gurung.


Elle birbirinden güzel iki kapakla boy gösteriyor.
Jessica Biel'in yer aldığı Elle Amerika sayısının şu yazımda ayrıntılı olarak incelemesini yapmıştım. Muhteşem Dior elbisesi içinde çok güzel göründüğünü demekten başka bir şey eklemeyeceğim.
Elle İngiltere kapağında ise Kylie Minogue barbie bebekten farksız bir şekilde kendini gösteriyor.


Minimal fotoğraf çekiminin de içinde bulunan kapak kızı Taylor Swift, Harper's Bazaar'ın Amerika sayısında yer alırken Sienna Miller İngiltere sayısında fazlasıyla sade, göz kamaştırıcı ve yumuşak duruyor.

Ocak ayının ve yılın geri kalanının da en az bu kapaklar kadar güzel geçmesini umuyorum.

You Might Also Like

6 comments

  1. Anonymous12/26/2012

    GQ Türkiye'nin kapağını görünce Holliday Grainger ile çekim mi yapmışlar oldum. Kapaktaki ismi görünce Nurgül Yeşilçay olduğunu anladım. Derginin içindeki resimler güzel ama kapak olmamış. Tanınmıyor ilk bakışta.

    ReplyDelete
  2. hepsi tabloluk bana kalırsa:)

    ReplyDelete
  3. Bloğuna bayıldım. Ben de seni çekilişime davet etmek isterim. Çok şık bir çanta hediye ediyorum.. Katılırsan çok sevinirim

    http://www.gecekiyafeti.com/2012/12/yeni-yilin-ilk-hediyesi-bizden.html

    Sevgiler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim güzel yorumun için :)

      Delete
  4. Güzel blog tebrik ederim...

    ReplyDelete