2012 Golden Globe Ödülleri Kırmızı Halı - Erkekler

8:31 PM

Bradley Cooper - Colin Firth - Jean Dujardin - Channing Tatum - George Clooney - Leonardo DiCaprio

Erkekler kadın olsaymış dünyanın hali ne olurmuş bilmem. Hayır üç ya da iki parçalı güzel bir takım elbise giyip de kırmızı halıda boy göstermek bu kadar mı zor? Gucci, Armani veya Dolce&Gabbana gibi kusursuz dikilmiş herhangi bir takım elbise ile işinizi halledebilirsiniz. Ama yok.. bunu bile yapmayı beceremiyorsunuz beyler.

Sözüm meclisten dışarı. Meclis üyeleri de her zaman mükemmel olan Colin Firth, Bradley Cooper ve Jean Dujardin ile pek sevmesem de iyi giyindiğini kabul etmek zorunda olduğum Channing Tatum. O yerde sürünen paçaları ile George Clooney ve Leonardo DiCaprio kesinlikle sınıfta kaldı.


Kevin McHale - Matthew Marrison - Zachary Levi - Chris Colfer - Gerard Butler - Michael Fassbender

Sınırlı giysi çeşidi içinde yeni ve farklı bir şeyler deneyen erkeklere her zaman saygım sonsuz. Bu yüzdendir gecenin en sevdiğim erkekleri arasında Kevin McHale ve Zachary Levi de yer alıyor. (Kevin McHale'i ve gece mavisi ceketini paket yapıp eve götüresim var)
Aynı zamanda kadınlar kadar eleştirilen ve baskı altında tutulan bir diğer grup ise gayler. Onlardan mükemmel olması bekleniliyor. Tıpkı kadınlardan beklenildiği gibi. Ve bunu başaramayanlar ise acımasızca yargılanıyor. Ben iyi kalpli ve gayleri seven/destekleyen bir insan olduğum için Chris Colfer'e bir şey demeyeceğim. Matthew Marrison zaten mükemmel, ona söz söylemeye bile gerek yok.

Gelelim bence gecenin en kötü iki ismine. İkisinin de gerçekten çekici ve karizmatik iki oyuncu olması ne ironi. Genellikle ağızlarımın suyunu akıtan Gerard Butler ile Michael Fassbender'a bu hallerini hiç yakıştıramadım. Hadi gene Gerard, evsiz sakalı ile falso veriyor, bu göz ardı edilebilir ama Michael'ın parlak takım elbisesi kesinlikle çöpe gitmeli ve o çöp kutusu da yakılmalı. Üzgünüm Michael.

You Might Also Like

0 comments