Oscar 2014 (Part 1)

9:08 PM


Lupita'dan sonra gecenin en iyilerinden biri de Cate Blanchett'tı benim için.
Armani Couture 2014 koleksiyonuna ait bol işlemeli elbisesini muhteşem güzellikteki Chopard küpeler tamamlıyordu. Saçı ile makyajı da kendi gibi kusursuzdu.


Kırmızı halının iyilerinden biri daha Charlize Theron'du. Dior'un en çok yakıştığı isimlerden olan Charlize geceye bir Dior ile katılıp zarafetini sergilemekten çekinmedi.
Görünümünü ise kısa kesilmiş saçları ile 15 milyon dolarlık kolyesi tamamladı.


Gecenin en iyi çifti ise hiç şüphesiz ki Angelina Jolie ile Brad Pitt oldu. Angelina, üzerinde muhteşem duran Elie Saab Couture 2014 koleksiyonuna ait işlemeli elbisesi ile bir harikaydı. Salınmış saçları, iddiasız takıları ve kolundaki Brad ile görünümünü şık bir şekilde tamamlamış.


Amy Adams ise zarafetini ve güzel vücut formunu öne çıkaran bir Gucci elbise içinde. Göz alıcı saç, makyaj ve takı üçlüsünü kıyafetine en uygun şekilde uyarlamış. Oscar için daha ihtişamlı bir şeyler tercih etmesini ister miydim? Tabii ki, ama o bu haliyle bile çok güzel.


Gecenin en iyi ikinci çifti ise kesinlikle Olivia Wilde ile Jason Sudeikis oldu. Olivia Wilde, 8 aylık hamileliğini siyah Valentino elbisesi içinde muhteşem şekilde gizliyor. Takıları, saçı ve makyajı tek kelimeyle kusursuz. Jason Sudeikis ise ona yakışmak için her şeyi yapmış, çok ama çok yakışıklı görünüyor. Ne mükemmel bir çift!


Sandra Bullock ise bir inişli bir çıkışlı olan ödül sezonu stiline Oscar gecesinde son noktayı koydu. Törene gece mavisi, muhteşem bir döküme sahip Alexander McQueen elbise ile katılmayı seçen güzel oyuncu kesinlikle kusursuz görünüyor. Hele o saçı ve makyajı yok mu!

You Might Also Like

0 comments