Hollywood'da En Yeni Akım: Givenchy Bantlı Sandaletler

4:43 AM


2 Ekim 2011'de Givenchy'nin baş tasarımcısı Riccardo Tisci Bahar 2012 Hazır Giyim koleksiyonunda sergilediğinden beri Hollywood ünlülerinin vazgeçilmezi haline geldi bu sandalet. 
Emin olamamakla birlikte ilk olarak Charlize Theron'un 2012 Altık Küre ödüllerinde Dior elbisesinin altına giymesiyle bu moda akımının patlak verdiğini düşünüyorum.

Onu daha sonraları Jennifer Hudson, Cassie, Jennifer Connally büyük bir zevkle takip ettiler. 
Özellikle Kim Kardashian bu ayakkabının büyük bir tutkunu. (Onda birkaç farklı model olduğunu düşünmeden edemiyorum.)
Ve bu yılki MET galasına Givenchy giyerek gelen Gisele Bündchen de kıyafetini bir çift Givenchy sandaletle tamamlamıştı.


Tabii ki herkes bu ayakkabıyı kendisine yakıştıracak diye bir şey söz konusu değil. (Sözüm meclisten dışarı - buradaki meclisten kastım ise Diane Kruger)
Diane Kruger, Cannes Film Festivali'nde ve Paris Moda Haftası'nda boy gösterirken çok güzel bir şekilde taşımış ayakkabıyı, ona söz ettirmem zaten.
Beyonce ise en son birkaç hafta önce bir ödül töreninde harika Stephane Roland elbisesinin altına giymişti, ayakkabının farklı bir rengi ile bu görünüm gerçekten de güzel olabilirmiş bence.
Ama aynı şeyi Carey MulliganAmanda Seyfried, ve özellikle Fergie için söyleyemem.
Carey Mulligan siyah elbisesinin altına beyaz ayakkabı giyerek yapmış bir ayıp, ona göz yumabilirim ama Amanda Seyfried ve Fergie için bunu asla söylemem. 
Bir kere Amanda Seyfried başlı başına kocaman bir hata. Tüm görünümde iyi olan tek şey ayakkabılar aslında. Ama büyük yanlışlar küçücük doğruları da götürmüş. 
Fergie ise eşofman altına giyerek ne kadar da basit biri olduğunu belli ediyor. Hayır almışsın o kadar pahallı ayakkabıyı, pazara giderken giyer gibi giyilir mi ya? 

Bu arada merak edenler için ayakkabının fiyatı $810 dolar ile $1,490 dolarcık arasında değişim gösteriyor.







You Might Also Like

2 comments

  1. Bu ayakkabılar kesinlike müthiş bir moda akımını başlattı. Zaten şöyle bir blogosfer e göz atıcak olursak nerdeyse bütün bloggerların ayağında bu tek bantlı ayakkabılar. Tabi kimisine yakışıyor kimisine yakışmıyor. Fakat (sözüm meclisten dışarı) her kombinde de bu ayakkabı kullanılmamalı :) ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katılıyorum, konu bir şeyi güzel kombinlemeye gelince ünlüler bile hata yapıyor ama evet ayakkabı çok güzel, tabii parası da öyle :)

      Delete